Gryta á la kameleont

För att krydda till vardagen lite krävs det att göra avancerad mat.
Du behöver:
1 Burk Krossade tomater (med hvitlök og oregano)
1 Burk tonfisk (alt. lite förstekt tofu)
1 Burk salat og grytebönor
1 Burk champinjoner
lite svartpeppar
Blanda allt i en kastrull, låt koka.
Häll över hälften i en lunch låda, ät upp resten.
KLART!
Låt det väl smaka


Kommentarer
Postat av: Helen Lundgren

Den här billiga och rätt goda veg pastasåsen gjorde jag då jag var fattig student:

Hacka 2 gula lökar o fräs med 1 msk curry i lite olja. Späd med ca 7 dl grönsaksbuljong. Lägg i 2 dl torkade linser (gröna eller röda) och en burk krossade tomater. Koka på svag värme ca 20 minuter. Krydda m salt o peppar. Servera med pasta eller ris. (Om man använder linser på burk behöver de inte kokas så länge - men torkade på påse är billigare :)

Kram Helen

2009-10-29 @ 20:30:05
Postat av: Linea

Den är goooood :)

2009-10-31 @ 10:11:04
Postat av: Anonym

Btw Petra, du glömde skriva "Svartpeppar från donken" :P

2009-10-31 @ 10:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0